Britt-Marie Ekstrand ny VD för Amadeus Städenergi

MIAB Group är stolta att meddela utnämningen av Britt-Marie Ekstrand som ny VD för Amadeus Städenergi, ett växande företag inom vår koncern. Med en imponerande bakgrund och en passion för städning tar Britt-Marie över rodret för att leda företaget mot nya framgångar.

Britt-Marie, en erfaren ledare inom städbranschen, delar sin entusiasm för renlighet och innovativa lösningar. ”Jag brinner för städning, allt från okända hörn där smuts samlas till ny smart utrustning som gör jobbet att städa enklare,” säger hon. ”Vi människor trivs och mår bättre när det är rent och snyggt runt omkring oss.”

Med en gedigen erfarenhet från sin tidigare roll som VD för Maries Puts & Städ AB och chefsroller inom Vattenfall, kommer Britt-Marie med en djup förståelse för branschens dynamik och utmaningar. Hennes passion för entreprenörskap, förstärkt av sin uppväxt i Småland, gör henne särskilt lämpad att leda Amadeus Städenergi mot framgång.

”Amadeus Städenergi är en välskött pärla med stora möjligheter att växa,” tillägger Britt-Marie. ”Jag känner mig privilegierad av att ha fått uppdraget att fortsätta och utveckla verksamheten tillsammans med vår härliga personal. Det är extra bra att ha MIAB i ryggen, och jag ser fram emot möjligheterna till samarbete i framtiden.”

Stefan Forsgren, koncernchef för MIAB Group, uttrycker sin glädje över rekryteringen av Britt-Marie. ”Vi är mycket stolta över att välkomna Britt-Marie Ekstrand till MIAB-familjen,” säger han. ”Jag är övertygad om att hennes erfarenhet och vision kommer att ta Amadeus Städenergi till nya höjder.”

Amadeus Städenergi – En del av MIAB Group
Amadeus Städenergi, en central del av MIAB Group som är det främsta familjeägda företaget inom lokalvårdsbranschen i Finland och Sverige, och har etablerat sig som en pålitlig partner för professionell städning och arbetsplatsservice. Med en stolt historia sedan grundandet 1979 strävar MIAB efter att leverera en personlig och omtänksam service till varje kund. Företaget, bestående av sex bolag, inklusive huvudaktören MIAB, grundar sin verksamhet på kärnvärderingarna omtanke, engagemang och trygghet.

MIAB Group betjänar en mångfald av branscher och verksamheter, från vårdsektorn, skolor och kontor till hotell, museer och butiker. Med över 4 800 engagerade medarbetare och en årlig omsättning på cirka 1,6 miljarder, positionerar sig MIAB Group som en framstående kraft inom lokalvårdssektorn. Huvudkontoren är strategiskt belägna i Stockholm och Åbo, och vi har flera lokalkontor i både Sverige och Finland för att säkerställa närhet och effektivitet.

För ytterligare information om Amadeus Städenergi och MIAB Groups engagemang för att skapa rena och trygga arbetsmiljöer, besök amadeusstadenergi.se.

För mer information kontakta:

Stefan Forsgren, koncernchef MIAB Group
stefan.forsgren@miabab.se
070-497 16 30

Pernilla Sjöberg, Marknads- & Kommunikationschef MIAB Group
pernilla.sjoberg@miabab.se
070-333 72 63