Dubbla Triumfer:
MIAB hyllad vid Clean Bright Awards

MIAB belönas med två prestigefyllda utmärkelser vid årets Clean Bright Awards.

Vi är stolta och entusiastiska över att kunna dela med att vi har blivit belönade med två ansedda utmärkelser vid årets Clean Bright Awards, en hyllning till branschexcellens inom städ- och serviceområdet. Dessa priser bekräftar vårt engagemang för att erbjuda enastående service med fokus på högsta kvalitet.

Årets Branschföretag – MIAB
Vi är hedrade att ha mottagit utmärkelsen för Årets Branschföretag, som erkänner vårt dedikerade arbete som städföretag. Denna utmärkelse visar vårt engagemang gentemot både kunder och medarbetare. Vi är stolta över vår förmåga att vara lyhörda för vår kunders behov samt vår strävan efter att motivera, engagera och utveckla både vår personal och våra tjänster. Denna utmärkelse symboliserar den utveckling och framtidstro som städ- och servicebranschen behöver.

Årets Medarbetare – Joakim Sjöstedt
Vår Joakim Sjöstedt har utsetts till Årets Medarbetare. Det är med stor stolthet och uppskattning vi hyllar Joakim, vår nationella säljare, för hans exceptionella engagemang gentemot våra kunder. Han är en inspirerande kollega som alltid bidrar till en positiv arbetsmiljö. Joakim har inte bara varit en nyckelfaktor för att höja servicenivån gentemot våra kunder, utan även för att stärka vår företags lönsamhet och utveckling. Hans engagemang och prestationer har varit enastående, och vi är djupt tacksamma över att ha honom i vårt team.

Dessa utmärkelser är en hyllning till vårt engagerade team, våra kunder och samarbetspartners, som kontinuerligt inspirerar oss att sträva efter det allra bästa. Vi vill tacka er alla för ert engagemang och hårda arbete, vilket har möjliggjort dessa utmärkelser. Tillsammans kommer vi att fortsätta att leverera högkvalitativ service och att vara en pålitlig partner inom städ- och servicebranschen.

-Vi tackar ödmjukast för nomineringarna. Vi är otroligt stolta och det är en stor ära att få dessa utmärkelser. Vi vill även gratulera våra bransch kollegor för deras vinster. Tillsammans förändrar och förbättrar vi vår bransch, säger Richard Toppar. Framåt och uppåt tillsammans!

OM MIAB GRUPPEN
MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 4 700 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,4 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Pernilla Sjöberg, Marknads- & Kommunikationschef MIAB Group
pernilla.sjoberg@miabab.se
070-333 72 63